Zwarte Cross wordt nog goedkoper

Geschreven door op 15 november 2012 om 16:06
Zwarte Cross 2018 - foto: Ciell (Wikimedia Commons)

De Zwarte Cross was al een goedkoopste festivals van Nederland, maar wordt in 2013 nog goedkoper. Dat maakte de organisatie vandaag bekend via haar website.

Het grootste festival van Nederland, dat de laatste jaren zo’n 150.000 bezoekers trok, heeft daartoe besloten om de bezoekers tegemoet te komen in deze economisch zwaardere tijden. Festivaldirectrice ‘Tante Rikie’ beschrijft dit op de site van de Zwarte Cross als volgt: “De Zwarte Cross is een feest voor de hele familie en moet betaalbaar blijven voor iedereen!”

Vooral de vroege beslissers kunnen dit jaar meeprofiteren van de actie van de Zwarte Cross. Zo maakte de organisatie bekend dat iedereen die voor 1 januari zijn of haar kaarten bestelt voor slechts €15 een dagkaart heeft en voor €40 een 3-dagenkaart. Naast de prijsverlaging krijgen bezoekers ook meer waar voor hun geld, zo begint het festival dit jaar al vrijdagmorgen in plaats van het gebruikelijke vrijdagavond.

Het festival vindt plaats op 26, 27 en 28 juli 2013 in Lichtenvoorde. Leden van de Zwarte Cross Fanclub kunnen vanaf aanstaande maandag hun kaarten kopen, voor overige bezoekers kan dit vanaf maandag 26 november 11.00.

Meer informatie over de Zwarte Cross kun je vinden op de site.

Zwarte Cross Festival 2012

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws