BLØF kondigt nieuwe clubshows aan

Geschreven door op 12 september 2019 om 10:24
BLØF - persfoto De Oosterpoort

Goed nieuws voor BLØF fans! De Zeeuwse band heeft vier nieuwe clubshows aangekondigd. De rockers reizen aankomend najaar naar Utrecht, Groningen, Nijmegen en Alkmaar.

Update: wegens succes zijn er twee extra optredens aan de clubtour toegevoegd. Op maandag 11 november staan de mannen wederom in De Oosterpoort. Op dinsdag 26 november staat nogmaals de groep in TivoliVredenburg

BLØF aankomend najaar langs poppodia

Het tourschema van BLØF was al bomvol met onder meer een grote theatertour en een show in Rotterdam Ahoy, maar de heren hebben de ruimte gevonden om nog meer concerten aan te kondigen! De band gaat aankomend najaar de weg op voor een kleine tour langs poppodia. De volgende data zijn aangekondigd:

  • 10 november 2019: De Oosterpoort, Groningen
  • 16 november 2019: Doornroosje, Nijmegen
  • 25 november 2019: TivoliVredenburg, Utrecht
  • 1 december 2019: Victorie, Alkmaar

Concertkaarten

Tickets voor de clubshows gaan op zaterdag 14 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en de websites van de poppodia. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: blof.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.