Jonna Fraser & the Lions in oktober 2019 naar Paradiso

Geschreven door op 21 juni 2019 om 12:57
Jonna Fraser, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Jonna Fraser staat komt in oktober 2019 naar Amsterdam! Samen met zijn liveband The Lions betreedt de hiphop-artiest het podium van Paradiso.

Jonna Fraser & The Lions naar Paradiso

Jonna Fraser-fans opgelet! De soulvolle rapper komt in oktober 2019 naar Paradiso te Amsterdam. Samen met zijn liveband The Lions is de zanger daar op donderdag 10 oktober 2019 te bewonderen op het podium van de Grote Zaal. Het publiek kan werk verwachten van zijn laatste album ‘Lion’, maar ook hits als ‘Do Or Die’, ‘Ik kom bij je’ en zijn nieuwste single ‘Uno’.

Kaartverkoop

De voorverkoop begint op vrijdag 21 juni 2019 om 14:00 uur. De verkoop verloopt via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier!

Succes

De carrière van de muzikant is in rap tempo gegaan. Het succesvolle album New Wave‘, waarop beginnende hiphop-artiesten samenwerkten, uit 2015 was het begin van zijn succes. Jonna Fraser, de artiestennaam van Jonathan Jeffrey Grando, heeft inmiddels al zes albums op zijn naam staan. Het begon met de plaat ‘Alle tijd’ uit 2015. ‘Lion’ uit 2018 is de meest recente. Het eigen werk van de zesentwintigjarige Zaandammer is vrij divers. Met zijn nederpopmuziek springt de entertainer makkelijk over van gangsterrap naar zwoele soul. Verder werkt de zanger regelmatig samen met bekende artiesten uit de Nederlandse hiphopwereld, zoals Bizzey, Kraantje Pappie en Broederliefde. Vrijdag 21 juni 2019 bracht de artiest zij laatste single ‘Uno’ uit. Alvast in de stemming komen voor het concert? Beluister dat nummer dan hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.