BLØF in december 2019 opnieuw naar Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 13 december 2018 om 12:07
BLØF - Foto CrazyPhunk (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van BLØF! In december 2019 staat de Nederlandse band weer in Rotterdam Ahoy voor een groot concert.

BLØF weer naar Rotterdam Ahoy

BLØF komt in 2019 opnieuw naar Rotterdam Ahoy! De Nederlandstalige band betreedt op zaterdag 14 december 2019 het podium voor weer een groot concert. In december 2018 geven de mannen twee concerten in dezelfde zaal.

Kaartverkoop

Tickets zijn op zaterdag 15 december 2018 vanaf 10:00 uur te verkrijgen. De verkoop verloopt via de website van de band. Uitverkocht? Kijk hier.

BLØF

De Zeeuwse band is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Zo sleepten de mannen meerdere muziekprijzen in de wacht, brachten ze twaalf studioalbums uit en scoorden ze hits met nummers als ‘Omarm Me‘, ‘Holiday in Spain’ en ‘Wat Zou Je Doen?’. Alle grote hits werden voor het twintigjarig jubileum samengevoegd op een album. In 2017 scoorde de formatie een tweede nummer één hit met ‘Zoutelande’, dat tevens de grootste Nederlandstalige hit ooit geworden is.

Beluister hier het nummer ‘Liefs uit Londen’, waarmee de Zeeuwen in 1998 doorbraken:

YouTube player

Bron: blof.nl, Rotterdam Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.