AC/DC concert in Werchter uitverkocht

Geschreven door op 18 december 2015 om 12:20
Malcolm Young (AC/DC) - Foto: Pandemonium73 (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

AC/DC treedt op 16 mei op op de weide van Werchter. De kaartverkoop voor het concert startte vanmorgen om 9.30 en raakte snel uitverkocht!

Uitverkocht

Het optreden dat de legendarische rockband AC/DC komend jaar geeft in Werchter staat los van het bekende festival Rock Werchter en is vooralsnog het enige optreden dat de band in de ‘lage landen’ zal verzorgen.

Vergelijkbaar gaf de band vorig jaar een concert in Dessel, waar doorgaans het metalfestival Graspop gehouden wordt. In lijn met het concert in Dessel raakte het geplande optreden in Werchter ook bliksemsnel uitverkocht.

AC/DC tickets

Alsnog naar AC/DC? Check de tips!

  • Hoop op een extra aankondiging. De rockband heeft nog een select aantal concertdata gepland staan voor 2016, waardoor er ruimte blijft voor meer optredens. Echter, AC/DC kwam vorig jaar ook al in België en Nederland met dezelfde tour, wat de kans op een optreden verkleint.
  • Bezoek een ander land: onder andere Duitsland en Frankrijk worden in 2016 bezocht door rockband.
  • Check een andere aanbieder waar kaarten voor AC/DC op voorraad zijn om alsnog naar het concert in Werchter te kunnen.
  • Gebruik je netwerk: breng vrienden, familie en kennis op de hoogte van je zoektocht naar kaartjes. Misschien word je alsnog aan een ticket geholpen.

The Rock or Bust World Tour

Centraal tijdens de concerten uit de tourreeks staat het album Rock or Bust. Tijdens de geplande concerten binnen de reeks komen dan ook meerdere nummer van deze plaat naar voren. Uiteraard kunnen fans ook luidkeels meezingen met de bekende klassiekers.

 

Bron: acdc.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · AC/DC Nieuws · Artiesten · Nieuws · Uitverkocht