Voormalig Guns N’ Roses-gitarist Bumblefoot naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 21 september 2017 om 14:41
Bumblefoot (Sons of Apollo, Guns N' Roses) - Foto Ed Vill (Flickr) (CC BY 2.0)

Ron ‘Bumblefoot’ Thal komt aankomend najaar naar Nederland! De ex-gitarist van Guns N’ Roses trekt in november langs Hoofddorp, Heerlen en Den Haag.

Bumblefoot in november naar Nederland

Yes! Niemand minder dan Ron ‘Bumblefoot’ Thal komt aankomend najaar naar Nederland! De gitarist, die tussen 2006 en 2014 lead-gitarist was van het legendarische Guns N’ Roses, reist in november langs verschillende Nederlandse poppodia.

Thal stopt op woensdag 15 november allereerst in Poppodium Duycker in Hoofddorp, waar hij een gitaar workshop geeft. Een dag later geeft hij een show in Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen, samen met support act Thank You Scientist. Op 17 november staan Bumblefoot en Thank You Scientist in Paard in Den Haag.

Tickets voor de shows

Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Tickets Primair Ticket Secundair

Sons of Apollo

Naast zijn solowerk is Thal, die bij Guns N’ Roses plaats moest maken voor de terugkeer van Slash, sinds kort actief als gitarist van de nieuwe supergroep Sons of Apollo. De supergroep bevat naast Bumblefoot ook oud-leden van onder meer Dream Theater en Journey.

Op 20 oktober brengt de nieuwe band haar debuutplaat ‘Psychotic Symphony’ uit. Fans kregen al voorproefjes in de vorm van de singles ‘Signs of the Times’ en ‘Coming Home’.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.