Kelly Clarkson ‘Catch My Breath’ nieuwe single

Geschreven door op 11 oktober 2012 om 9:56
Kelly Clarkson - Fotocredits: vagueonthehow (Wikimedia CC BY 2.0)

Kelly Clarkson heeft haar nieuwe single ‘Catch My Breath’ gisteren gelanceerd. De single is een voorproefje op haar nieuwe album, ‘Greatest Hits – Chapter 1’.

De track gaat over de tien jaar die de American Idol winnares inmiddels in de spotlights staat. Ze vertelt over de compromissen die ze heeft moeten maken om succesvol te worden en te blijven. De komende jaren gaat ze meer genieten van wat ze heeft en haarzelf zijn in plaats van steeds maar achter de feiten aan te lopen.

Hoewel ‘Catch My Breath’ langzaam begint gaat hij na enkele seconden over in een uptempo beat.

“De plaat verklaart wie ik was, wat ik voelde en wat ik verwacht van de toekomst” vertelt de zangeres op haar website. Niet alleen als artiest maar ook als 30-jarige die nu verstandig genoeg is om te weten wanneer ik even rustig aan moet doen, “when to Catch a Breath.”

“Greatest Hits – Chapter 1” wordt 19 november gereleased en zal Kelly’s 5 studio albums samenvatten tot 1 cd vol met hits. Een concrete tracklist is er nog niet maar onder meer haar hits ‘Since U been Gone’, ‘A Moment Like This’, en ‘Stronger (What Doesn’t Kill You)’ zullen op de plaat staan.

Kelly clarkson – Catch My Breath

YouTube player
Overzicht van Kelly Clarkson Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Kelly Clarkson Nieuws · Nieuws