Robbie Williams zit hele dag op Youtube

Geschreven door op 3 december 2012 om 10:55
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams zit de laatste tijd constant achter de pc om de commentaren onder zijn eigen video’s te lezen Hier is zijn vrouw uiteraard niet zo blij mee daar hij vrijwel al zijn vrije tijd hieraan spendeert.

Williams wilde met zijn nieuwe album persé bovenaan de charts komen. Met ‘Candy’ is hem dat in zijn thuisland ook gelukt, hij wil echter geen tijdelijke comeback maar zijn volledige album moet hoge ogen gooien. Het feit dat ook zijn album de eerste positie behaalde stelt hem nog steeds niet gerust.

“Robbie gebruikt al zijn vrije tijd om op internet te surfen en erachter te komen wat zijn fans van hem vinden,” aldus een van zijn vrienden. “Het begint een ongezonde obsessie te worden. Zodra zijn nieuwe video uitkomt zit hij de hele tijd achter youtube om de comments te lezen. Zijn vrouw Ayda begint er langzaam genoeg van te krijgen.” Hij heeft amper nog tijd voor haar en zijn pasgeboren dochtertje.

De Britse zanger zal binnenkort zijn dag anders moeten gaan indelen wil hij op tijd klaar zijn met de voorbereidingen voor zijn nieuwe tour.

Robbie Williams – ‘Candy’

YouTube player
Overzicht van Robbie Williams Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws