Michiel Huisman gaat hoofdrol in Amerikaanse serie spelen

Geschreven door op 12 januari 2016 om 21:28
Michiel Huisman - Foto Jagpal Khalera (Wikimedia Commons)

Nederlandse acteur Michiel Huisman is de laatste jaren steeds populairder geworden in Amerika. Zo zal hij later dit jaar de hoofdrol spelen in een Amerikaanse tv-serie. Lees hier waarover de serie zal gaan!

De serie

De serie zal gaan over het ontstaan van motormerk Harley-Davidson. ‘Harley and the Davidsons’, zo gaat de serie heten, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de schoolvrienden William (Bill) en Arthur Davidson. De mannen bouwden samen met de hulp van Arthurs broers Walter en William, de iconische motoren die later de hele wereld veroverden. Michiel Huisman zal de rol van Walter Davidson gaan spelen. De zender liet vandaag weten dat de serie later dit jaar op Discovery te zien is.

Achtergrond van Michiel Huisman

In Nederland kennen we hem o.a. van Goede Tijden Slechte Tijden, Costa, Bloedverwanten, Volle Maan en Zwartboek. Nadat zijn rollen in Nederland steeds groter werden groeide hij over de grenzen heen. Zo was hij in 2010 te zien in de Amerikaanse serie Treme. Daarin speelde hij vier seizoenen de rol van Sonny. Ook was hij daarna in 2014 te zien in seizoen 2 en 3 van de Canadese televisieserie Orphan Black als Cal Morrison, een ruig, vindingrijk buitenmens. In de populaire serie Game of Thrones nam hij eveneens in 2014 de rol van Daario Naharis over.
In 2015 speelde hij een hoofdrol in de film The Age of Adaline met Blake Lively als tegenspeelster.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Film Nieuws · Michiel Huisman Nieuws · Nieuws