“The Rolling Stones werken aan nieuw studioalbum”

Geschreven door op 3 juli 2017 om 15:50
The Rolling Stones - Bron: Persfoto LD Communications

The Rolling Stones zijn druk bezig met een nieuw album, zo meldt het Britse ‘Daily Mail’. De nieuwe plaat van de rockers zou in 2018 moeten verschijnen.

“Nieuw album voor The Rolling Stones”

Het Britse roddelmedium Daily Mail weet het zeker: The Rolling Stones werken aan een nieuwe studioplaat! Volgens het online medium zijn Mick Jagger en Keith Richards de laatste tijd druk bezig geweest in studio’s in Londen en New York.

Daarbij zouden de rockers een contract met platenmaatschappij Universal hebben afgesloten voor een nieuw album. De nieuwe plaat zou de band 2 miljoen pond opleveren (omgerekend zo’n 2,3 miljoen euro).

“Nieuwe plaat verschijnt in 2018”

Volgens het roddelmedium zal het nieuwe studioalbum van de Stones in 2018 verschijnen. Eerst zal de band een live compilatiealbum uitbrengen, deze zou rond kerst moeten verschijnen.

De Daily Mail baseert zich op uitspraken van een ‘insider’:

Ze waren eerder dit jaar aan het experimenteren in de studio en alles klopte. Ze kwamen uiteindelijk met 15 tracks, die ze tot een albumlengte hebben getrimd. Toen de mensen van het label het hoorden, waren ze super enthousiast.

Aan stoppen denkt de band nog lang niet, aldus de insider. Volgens de anonieme bron zouden de bandleden “nog liever in een doodskist van het podium gedragen worden, dan stoppen met het maken van muziek.”

In 2016 bracht de iconische band haar laatste plaat uit: het coveralbum ‘Blue & Lonesome’.

The Rolling Stones in Nederland

Voordat de band met een nieuw album komt, gaat het eerst nog op tour! In september starten Mick Jagger en co. aan een Europese tour, waarbij ze twee keer naar Nederland komen! Op 30 september is eerst Amsterdam aan de beurt: dan staan de legendarische muzikanten in de Johan Cruijff Arena. Twee weken later staan de rockers in de Arnhemse GelreDome.

Kun jij niet wachten tot de band in Nederland staat? Kom dan nu alvast in de stemming met onderstaande video! Onlangs zette de redactie van Artiesten Nieuws haar vijf favoriete The Rolling Stones-tracks op een rijtje:


Bron: Daily Mail

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.