The Sunshine Boys is verlengd wegens groot succes

Geschreven door op 15 april 2015 om 13:51
Andre van Duin - Fotograaf Marco Verbeek - Wikimedia Commons

Vanwege het overweldigende succes hebben The Sunshine Boys besloten om de shows te verlengen. Als je dus nog geen kaarten had, dan is dit je kans om die alsnog te kopen.

André van Duin’s debuut als acteur was even spannend. Maar het resultaat is geweldig en dat blijkt wel uit de uitverkochte zalen! Klik hier of hier voor kaarten.

TICKETS VOOR THE SUNSHINE BOYS

In eerste instantie zou het theaterstuk The Sunshine Boys alleen in april te zien zijn. Vanwege laaiend succes is dit verlengd tot eind mei. Wil je aanwezig zijn bij dit unieke theaterstuk? Kijk dan even op de website van De La Mar voor kaarten. Mocht jouw favoriete datum uitverkocht zijn, kijk dan even op Topticketshop voor beschikbare kaarten.

HET VERHAAL VAN THE SUNSHINE BOYS

Het theaterstuk gaat over twee komieken, Willie en Louis, die na jaren ruzie proberen om nog één keer samen op te treden. De rasartiesten, met beiden een wat eigenwijs gedrag, creëren door de confrontatie zowel komische als ontroerende momenten. Ooit waren zij de grootste, en nog steeds herinnert men hen als de grootste. Samen mogen ze voor de laatste keer op het podium verschijnen in een grote televisieshow. Het grootste probleem is natuurlijk de ruzie tussen de twee.

SPELERS DIE DEELNEMEN

André van Duin, Kees Hulst, Olga Zuiderhoek, Ferdi Stofmeel en Anna Jongen. André van Duin kennen we natuurlijk allemaal als komiek. Als acteur is hij nog nooit te werk gegaan, daarom was dit ook best een beetje spannend. Maar natuurlijk werd het een groot succes en we hadden ook niks anders verwacht. De voorstellingen voor in april liepen zo hard, dat De La Mar besloot om de zalen ook open te gooien in april.

Hieronder zie je André van Duin in zijn jongere jaren.

Kees Hulst is bekend van onder andere Gooische Vrouwen, Alles is familie, Radeloos of Iedereen is gek op Jack. Waarschijnlijk herken je hem meteen zodra je zijn foto ziet.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.