Sam Smith komt ‘zeer binnenkort’ met nieuw album!

Geschreven door op 1 september 2017 om 15:30
Sam Smith - Fotocredtis Pitpony Photography (Wikimedia Commons CC-BY-SA-3.0)

Goed nieuws voor fans van Sam Smith! De Britse singer-songwriter zegt op zeer korte termijn een nieuw album uit te brengen! Op 8 september brengt de zanger nieuwe muziek uit.

Sam Smith komt ‘zeer binnenkort’ met nieuw album!

Nadat in 2014 het debuutalbum ‘In The Lonely Hour’ van Sam Smith verscheen, bleef het de jaren erna vaak angstvallig stil aan de kant van de zanger. Zijn laatste single is namelijk alweer twee jaar geleden uitgebracht, maar daar komt nu eindelijk verandering in. Sam komt namelijk op zeer korte termijn met een nieuw album!

“Thank you for being so patient!”

Op 31 augustus plaatste Sam Smith een foto op zijn Instagram, waar hij zijn fans middels een korte tekst bedankt voor hun geduld. Naast deze boodschap meldt de foto dat het lange wachten nu eindelijk beloond gaat worden: Sam’s nieuwe plaat verschijnt namelijk “very very very soon”! Verder geeft hij aan vrij angstig te zijn voor het moment dat het nieuwe album uitkomt:

8 september

In de post valt te lezen dat het album al heel snel zal verschijnen, maar over de precieze datum van uitbrengen was nog niks bekend gemaakt. Toch zou het zomaar kunnen dat Sam de releasedatum van zijn nieuwe plaat heeft onthuld!

Op Instagram plaatste de zanger een foto waar de datum 8 september op te zien is. Releast hij die dag een nieuwe single of zal de singer-songwriter direct zijn hele album uitbrengen?

Nieuwe tour?

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een tour. Het zou zomaar kunnen dat ook een nieuwe tour van de zanger dichtbij is. In de laatste zin van Sam’s eerste post lezen we het volgende: “And see you in the not so distant future”. Deze zin zou er op kunnen duiden dat de zanger weer van plan is om te gaan touren! Momenteel is hier echter nog niks over bekendgemaakt.

Mocht je niks willen missen over het verschijnen van het nieuwe album en de hopelijke tour van Sam Smith, hou onze website dan goed in de gaten!

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.