Gotye HMH Amsterdam Concert op 10 november

Geschreven door op 29 mei 2012 om 10:05

Singer-songwriter Wouter de Backer, beter bekend als Gotye, komt weer naar Nederland! De Belgisch-Australische zanger staat namelijk op 10 november aanstaande in de Heineken Music Hall Amsterdam voor een optreden.

Dat maakte concertorganisator Live Nation afgelopen weekend bekend, hiemee is zijn tweede show voor 2012 op Nederlandse bodem dan ook een feit.
Zo stond de 32-jarige artiest afgelopen februari nog in een stampvolle Paradiso voor een show.

De van oorsprong Belgische zanger bracht het grootste deel van zijn leven door in het Australische Melbourne en heeft inmiddels 3 studioalbums op zijn naam staan waarvan het laatste wapenfeit ‘Making Mirrors’ de grootste hit van 2012, ‘Somebody That I Used To Know’, bevatte.

Met deze single stond de Belg samen met de Nieuw-Zeelandse Kimbra op nummer 1 in de Single Top 100, scoorde deze single 3 keer platina en mag het zelf de grootste Top 40-hit aller tijden genoemd worden.

En nu komt Gotye dus terug naar Nederland! Want op 10 november staat de muzikant uit Melbourne dus in de Heineken Music Hall! Kaarten hiervoor zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 juni om 10.00 via Live Nation en kosten zo’n 35 euro.
Is het nou uitverkocht en jij hebt geen kaarten? Zoek dan naar Gotye Tickets via deze onafhankelijke ticketvergelijker voor officiële kaarten.

Gotye – Somebody That I Used To Know:

YouTube player

Overzicht van Gotye Nieuws
Gotye op Wikipedia
http://www.gotye.com/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Gotye Nieuws · Nieuws