Dream Theater geeft derde concert in Carré Amsterdam

Geschreven door op 3 november 2015 om 13:35

De Amerikaanse progmetal gigant Dream Theater komt volgend jaar terug naar Europa voor een korte tour.

De Amerikaanse progmetal band Dream Theater komt volgend jaar terug naar Europa. Tijdens deze korte Europese tour slaat wordt Nederland niet overgeslagen. Op maandag 22 februari speelt de band namelijk een show in het Carré theater in Amsterdam.

Update: door het grote succes was het eerste concert in no-time uitverkocht. Daarop werd er al snel een tweede concert aangekondigd op dinsdag 23 februari. Dat concert is inmiddels ook bijna uitverkocht en daarom is er nog een derde concert aangekondigd voor woensdag 24 februari. De kaartverkoop is direct van start gegaan.

Nieuw Dream Theater album

De band staat bekend om hun unieke en langdurende shows, maar specifiek deze shows worden nog iets unieker. De band speelt tijdens deze tour namelijk alle nummers van hun nog niet uitgebrachte nieuwe album The Astonishing. Het nieuwe album komt naar alle waarschijnlijkheid uit begin 2016. Of het album uit is voordat de tour van start gaat is nog niet duidelijk.

Grammy nominaties

De laatste twee albums van Dream Theater waren een erg groot succes. De band is inmiddels twee keer genomineerd voor een Grammy Award in de categorie beste hardrock/metal performance. De albums A Dramatic Turn Of Events en het self-titled album belandden eerder al in de Billboard Top 200. Deze albums markeerden ook het debuut van nieuwe drummer Mike Mangini.

Kaarten Dream Theater

Als je nog Dream Theater kaarten zoekt, kan je deze bestellen op de website van Carré theater Amsterdam. Dit is de enige show die de band speelt in Nederland. Buurlanden Duitsland en België worden namelijk op deze tour overgeslagen. Als je dus absoluut bij deze one-of-a-kind show aanwezig wil zijn, wees dan op tijd!

 

Bron: Facebook Dream Theater

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.