Nieuwe single Jeroen van der Boom en Lange Frans

Geschreven door op 3 november 2015 om 13:29
Jeroen van der Boom - Foto: Richard Broekhuijzen - Wikimedia Commons

De storm rondom zijn coverversie van Claudia de Breij’s ‘Mag Ik Dan Bij Jou?’ is gaan liggen en dus lanceert Jeroen van der Boom zijn nieuwste single… in samenwerking met Lange Frans!

Opnieuw samenwerking

‘Overal Waar Ik Ga’ is vanaf gisteren verkrijgbaar en ook de bijbehorende videoclip is op YouTube verschenen. Daarin zijn rollen weggelegd voor actrice Carolien Spoor (momenteel te zien in de RTL4-serie ‘Zwarte Tulp’) en Lange Frans. Laatstgenoemde is rappend te horen in het nieuwe nummer. Het is niet de eerste keer dat Van der Boom en Lange Frans samenwerken. In 2011 werkten de twee al samen op de track ‘Een Nieuwe Dag’. De rollen waren toen echter omgedraaid: de plaat kwam van Lange Frans en Jeroen leverde een gastbijdrage.

Nederlandse bewerking

Net als eerdere hits ‘Jij Bent Zo’ en ‘Verslaafd Aan Jouw Liefde’, heeft Jeroen voor zijn nieuwste single opnieuw gekozen voor een internationaal bestaand nummer waarop een compleet nieuwe Nederlandse tekst is geschreven. ‘Overal Waar Ik Ga’ is een bewerking van ‘Não Dá’, dat recent uitgebracht werd door de Portugese groep D.A.M.A.

Naast zijn geplande optredens door het hele land, is Jeroen de afgelopen maanden ook druk bezig geweest met het schrijven van nieuw materiaal. Een compleet nieuw album staat voor volgend jaar gepland en met onder andere Jan Smit en de 3JS werkte hij aan een kerstnummer dat gebruikt gaat worden tijdens 3FM’s Serious Request.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.