Burlesqueshow Dita von Teese in Carré uitverkocht

Geschreven door op 9 maart 2018 om 10:23
Dita Von Teese - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Mireille Ampilhac

De show van Dita von Teese is volledig uitverkocht! De koningin van de Burlesque brengt haar ‘Art of the Teese’ tour op 13 oktober 2018 naar Koninklijk Theater Carré.

Dita von Teese met Burlesque-show naar Koninklijk Theater Carré

Von Teese en haar burlesque-vrienden treden aankomende oktober in een bomvolle Carré. Kaarten voor ‘The Art of Teese’ gingen als warme broodjes over de toonbank. Op 9 maart startte om 10.00 uur de voorverkoop en binnen nog geen uur was de show al zo goed als uitverkocht.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets voor de show in theater Carré te bemachtigen? Geen paniek! Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor je Dita in oktober gewoon live kunt bewonderen!

  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte wanneer er extra kaarten vrijkomen, of wanneer er een extra show aangekondigd wordt.
  • Check voor tickets bij sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire ticketaanbieder. Je betaalt hier iets meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar winacties en prijsvragen. Grote websites en radiostations houden regelmatig winacties voor concerten en evenementen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk nog een extra ticket over!

Ben jij erbij?

Heb jij tickets voor de show van Dita von Teese? Laat het ons weten!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.