Vier bekende cabaretiers samen naar Ziggo Dome

Geschreven door op 4 november 2015 om 12:00
Guido Weijers - Fotocredits Ismael Lotz (Wikimedia Commons)

Vier bekende cabaretiers organiseren volgend jaar de comedyshow GABBERS. Philippe Geubels, Roué Verveer, Guido Weijers en Jandino Asporaat werken samen om een onvergetelijke en hilarische avond te creëren. 

Update:

Recent is een derde show voor GABBERS toegevoegd aan de agenda van Ziggo Dome. Op 25 juni vindt het extra optreden van de cabaretiers plaats. De extra dag is ingepland wegens de succesvolle kaartverkoop. Eerder werd om deze reden al op 23 juni een tweede show gepland.

 

Origineel bericht:

Vier komieken

De compleet uiteenlopende karakters van de vier moet gaan zorgen voor een hilarische show. Op 24 juni 2016 staan de cabaretiers in de Ziggo Dome Amsterdam. De show bestaat uit verschillende onderdelen. De vier mannen staan soms tegelijk op het podium, maar ook komt klassieke stand-up comedy voorbij. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en de show is toegankelijk voor alle leeftijden.

GABBERS: een combinatie van top comedians

Een Belg, een Surinamer, een Nederlander en een Antiliaan staan samen op één podium… Het klinkt als het begin van een slechte grap, maar niets is minder waar. Het gaat juist over vier top cabaretiers uit Nederland en België.

De Antilliaan: Jandino Asporaat. In 2006 maakt Jandino zijn eerste programma Antilliaanse pot wat direct een succes wordt. Later krijgt hij zijn eigen tv-programma De Dino Show, waar de meeste mensen hem van kennen. FC Kip, een onderdeel van het programma, werd een ongekend groot succes.

De Belg: Philippe Geubels. In 2006 won hij z’n eerste wedstrijd op de Lunatic Comedy Awards. In 2008 ging zijn eerste show Droog in première. Op televisie werd hij een graag geziene gast en daarna jurylid in De Slimste Mens Ter Wereld, wat hij vandaag de dag nog steeds is.

De Surinamer: Roué Verveer. In 1999 werd Roué lid van het komediegezelschap Comedytrain. Sinds 2002 heeft hij zijn eigen theatershows en daarnaast heeft Roué een carrière in televisieshows gemaakt. Zo begon hij in 2004 in de show Weltevreden van de NPS. Inmiddels is Roué in verschillende shows geweest zoals Bij Dino in de Straat en in de documentaire De Slavernij.

De Nederlander: Guido Weijers. In 2000 won Guido de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival Cameretten. In 2011 kreeg Guido een eigen Tv-programma onder de naam Weijers Ontweekt. Hij produceerde en speelde tussen 2006 en 2014 zeven keer De Oudejaarsconference, waarvan veel mensen hem kennen.

Kaarten voor GABBERS

Tickets voor GABBERS in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar via de website van GABBERS. Zit je favoriete plaats er niet tussen? Kijk dan hier.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.