Rapper YG komt naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 9 oktober 2018 om 17:22

YG, een rapper uit Los Angeles, komt in december 2018 naar Nederland. Op 17 december 2018 staat de hiphopper op de planken van de Amsterdamse popzaal Paradiso.

YG in Amsterdam

De Amerikaanse YG  geeft op 17 december een show in Amsterdam. Afgelopen september bracht de rapper het album ‘Stay Dangerous’ uit. Tijdens de show in de grote zaal van Paradiso staat deze nieuwe plaat centraal.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert in Paradiso gaan op vrijdag 12 oktober 2018 in de verkoop. De kaartverkoop start om 10:00 via Ticketmaster.

My N?gga

De 28-jarige rapper is het bekendst van de track ‘My N?gga’ uit 2013. Dit nummer is ook te vinden op YG’s debuutalbum ‘Krazy Life’, dat uitkwam in 2014. Ondertussen heeft de artiest al meerdere albums uitgebracht. Waaronder ‘Still Brazy’ en de meest recente plaat ‘Stay Dangerous’. Op deze plaat staan ook weer veel samenwerkingen met andere grote hiphop-artiesten. Zo werkte de artiest samen met Nicki Minaj en ASAP Rocky.

Beluister hieronder de track ‘My N?gga’: 

 

Bronnen: Spotify, Paradiso, Bol.com

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Amerikaanse rapper YG in oktober naar Melkweg Amsterdam Rapper YG komt in oktober naar Nederland! De Amerikaanse rapper betreedt op maandag 16 oktober het podium van de Melkweg in Amsterdam.YG voor sh...
Artikel Tags:
· ·

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu