Rapper YG komt naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 9 oktober 2018 om 17:22
YG- Fotocredits: Connie Lodge - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 2.0)

YG, een rapper uit Los Angeles, komt in december 2018 naar Nederland. Op 17 december 2018 staat de hiphopper op de planken van de Amsterdamse popzaal Paradiso.

YG in Amsterdam

De Amerikaanse YG  geeft op 17 december een show in Amsterdam. Afgelopen september bracht de rapper het album ‘Stay Dangerous’ uit. Tijdens de show in de grote zaal van Paradiso staat deze nieuwe plaat centraal.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert in Paradiso gaan op vrijdag 12 oktober 2018 in de verkoop. De kaartverkoop start om 10:00 via Ticketmaster.

My N?gga

De 28-jarige rapper is het bekendst van de track ‘My N?gga’ uit 2013. Dit nummer is ook te vinden op YG’s debuutalbum ‘Krazy Life’, dat uitkwam in 2014. Ondertussen heeft de artiest al meerdere albums uitgebracht. Waaronder ‘Still Brazy’ en de meest recente plaat ‘Stay Dangerous’. Op deze plaat staan ook weer veel samenwerkingen met andere grote hiphop-artiesten. Zo werkte de artiest samen met Nicki Minaj en ASAP Rocky.

Beluister hieronder de track ‘My N?gga’: 

YouTube player

 

Bronnen: Spotify, Paradiso, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·