Maceo Parker voor een optreden naar Rotterdam

Geschreven door op 29 april 2016 om 12:10

Iconische funk-, soul- en jazzmuzikant Maceo Parker komt naar Nederland! Op 20 november staat hij op het podium van de Rotterdamse Schouwburg.

Concert

Zondag 20 november is het zover. Maceo Parker neemt zijn funky soul mee naar de Rotterdamse Schouwburg. Hij betovert je met de klanken die van zijn altsaxofoon komen, met de ondersteuning van zijn eigen band.

 

Tickets

Tickets voor dit spectaculaire optreden zijn onder andere te koop op de website van de Rotterdamse Schouwburg en Ticketmaster

 

Funky Music

Maceo Parker begon op jonge leeftijd als een band member van de legendarische James Brown. Hij heeft ook met andere grootse artiesten samengewerkt  zoals George Clinton, Prince, Ray Charles, Dave Matthews Band en de Red Hot Chilli Peppers. Nu is hij zelf uitgegroeid tot een legende en wordt zijn muziek gezien als de definitie van funky music. Zijn catchphrase is dan ook “2% Jazz, 98% Funky Stuff”. In 2012 was hij ook al in Rotterdam voor het North Sea Jazz Festival en heeft daar een Soul & Jazz Icon Award ontvangen. Zijn classics kan je luisteren op het album Soul Classics.

Bron: Rotown

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.