Davina Michelle wint 100% NL Award voor muziekmoment van het jaar

Geschreven door op 9 januari 2019 om 12:43
Persfoto Davina Michelle - Toestemming van Christine Verspui PR coördinator 100% NL

Davina Michelle heeft een 100% NL Award gewonnen voor het muziekmoment van 2018! Deze mocht zij in ontvangst nemen voor haar versie van ‘Duurt Te Lang’.

Davina Michelle wint 100% NL Award

Davina Michelle heeft met haar vertolking van het nummer ‘Duurt Te Lang’ bij ‘De Beste Zangers van Nederland’ een 100% NL Award gewonnen voor het muziekmoment van 2018. De song is oorspronkelijk van de Nederlandse rapper Gen Faria (MC Fit). Met ruim 60% van de stemmen liet zij Ali B, Anouk, Glennis Grace en Waylon achter zich.

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard op dinsdagavond, werd de zangeres verrast met de uitreiking door Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink. Eveneens scoorde Davina een Top 2000 Award met haar versie van de track.

YouTube player

Kanshebbers 100% NL Award in 2019

In 2019 zijn er awards te winnen in de volgende categorieën: Zanger van het Jaar, Zangeres van het Jaar, Band van het Jaar, Talent van het Jaar, Album van het Jaar, Hit van het Jaar en Live Act van het Jaar. Guus Meeuwis, Nielson, Ilse DeLange en Jan Smit zijn dit jaar de grootste kanshebbers om een award in de wacht te slepen. Allen zijn maar liefst vier keer genomineerd in verschillende categorieën.

Over de Award show

De 100% NL Awards zijn publieksprijzen voor Nederlandse artiesten. Op donderdag 7 februari 2019 vindt de tiende editie plaats in The BOX te Amsterdam. Tevens viert de radiozender dit jaar haar 12,5-jarig jubileum.

De Beste Zangers van Nederland

Davina Michelle brak door bij het grote publiek door haar deelname aan het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. De award voor het muziekmoment van 2017 ging naar Maan, die in hetzelfde programma haar versie bracht op de track ‘Jij Bent De Liefde’.

 

Bron: Persbericht 100% NL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.