Seasick Steve voor drie concerten naar Nederland

Geschreven door op 6 juni 2016 om 11:14
Seasick Steve - Foto: Thesupermat (Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

Old dog Seasick Steve komt naar Nederland! De doe-het-zelf bluesmuzikant komt in oktober voor drie optredens naar Amsterdam Den Haag!

Seasick Steve concert

’s Werelds beroemdste doe-het-zelver Seasick Steve komt naar Nederland. De Amerikaanse bluesmuzikant geeft op dinsdag 11 en woensdag 12 oktober optredens in Paradiso Amsterdam en op zondag 16 oktober bezoekt hij Paard Van Troje.

Seasick Steve tickets

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de websites van de organisatoren. De kaartverkoop start op vrijdag 10 juni om 10:00.

Oude manieren, nieuwe tijd

Het is alweer tien jaar geleden dat we kennis maakten met de legende die ‘Seasick’ Steven Gene Wold is. Bij de redactie van Jools Holland kwam een debuutplaat binnen van de man die daarvoor vooral een zwerversbestaan leidde op de Amerikaanse en Europese straten.

Na zijn optreden in de populaire tv-show begon een ware manie. Iedereen wilde kennismaken van de muzikale diamant, die bijna al zijn instrumenten zelf maakt. Ondertussen heeft Steve 7 albums op zijn naam staan, en de achtste is onderweg. Keepin’ The Horse Between Me And The Ground komt op 7 oktober uit.

Wij hopen dat hij zijn Mississippi Drum Machine, Three-String Trance Wonder en One-Stringed Diddley Bow ook naar Nederland meeneemt!

 

YouTube player

Bronnen: Paradiso en Paard van Troje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.