MadNes Festival 2018 maakt eerste 19 namen bekend

Geschreven door op 17 januari 2018 om 17:11
MadNes Festival 2017 | Fotocredits: Stephanie Stam (ArtiestenNieuws)

Goed nieuws! MadNes 2018 heeft haar eerste namen aangekondigd! Maar liefst 19 acts zijn bekendgemaakt door de festivalorganisatie, waaronder Tusky, Muyayo Rif en Caravãna Sun. 

Eerste namen MadNes 2018

De organisatie van het Amelandse festival heeft de eerste 19 artiesten voor de komende editie bekendgemaakt! Niemand minder dan punkband Tusky, Spaanse band Muyayo Rif en de Australische gypsy-ska rockers van Caravãna Sun zijn bevestigd voor de jubileumeditie van het muziek- en surffeest. Daarnaast zijn nog zestien andere muzikanten te zien op het event.

Bekijk hieronder alle bevestigde acts:

Caravãna Sun, Tusky, Muyayo Rif, St. Tropez, Bobby Alu, Surprise act!, Knarsetand, Rob Dekay, Convoi Exceptional, Jagd, TRAUDES, Electropoëzie, Admiral’s Jazzics, ’t Vlaggenschip, Wunterschlaus, DJ Axel, Woezels, Knockout Collective en Tenacious D Shower Orchestra.

Tickets

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website van MadNes. De kaartverkoop start op zaterdag 3 februari. Het event vindt plaats op en rondom het strand Nes op Ameland.

Activiteiten

Naast muziek is er nog veel meer te doen op het festival! Er zijn verschillende sportieve activiteiten, zoals golfsurfen, windsurfen, SUPpen en skateboarden. Ook kun je meedoen aan creatieve workshops als theatersport en dansjoggen.

Onlangs bracht de festivalorganisatie een documentaire uit ter viering van het tienjarig bestaan van Madnes. Deze is hier te bekijken.

 

Bron: madnesfestival.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.