Beyoncé geeft concert in Koning Boudewijnstadion Brussel

Geschreven door op 8 februari 2016 om 12:05
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Belgische Beyoncé fans kunnen hun hart ophalen, want de superster komt naar Brussel. De zangeres staat 31 juli in het Koning Boudewijnstadion met het laatste Europese concert van The Formation World Tour.

Beyoncé concert Brussel

Tijdens de Super Bowl Half Time Show maakte Beyoncé de wereldtour bekend. ‘The Formation World Tour’ begint 27 april in Miami en op zondag 31 juli staat ze in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Beyoncé Tickets

Wil jij erbij zijn 31 juli? Schrijf het dan snel in je agenda! Kaarten gaan op 22 februari om 10:00 uur in de verkoop en zijn online te verkrijgen via Ticketmaster België.

The Formation World Tour

Het concert in Brussel maakt deel uit van ‘The Formation World Tour’ en is het laatste concert van de tour in Europa. Queen Bee dropte gisteren totaal onverwacht haar nieuwe single met videoclip ‘Formation.’ Dit was een hele verrassing, want de zangeres had niks meer uitgebracht sinds ‘Beyonce: Platinum Edition’ eind 2014.

Beyoncé ook naar Amsterdam Arena

Ook de Nederlandse fans worden niet vergeten. De popdiva komt zaterdag 16 juli naar Nederland. Dan staat ze om 19:00 uur in de Amsterdam Arena. Lees hier meer over haar concert in Nederland.

 

 

Bron: livenation.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.