Justin Timberlake relatie met George Michael

Geschreven door op 31 oktober 2011 om 21:29
Justin Timberlake - Fotocredits: Gage Skidmore - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Zanger Justin Timberlake werd aangezien als de nieuwe partner van George Michael. Dit kwam omdat ze samen gespot waren na een optreden van George.

George Michael tot over oren verliefd

De twee werden zaterdag samen gespot na een optreden van George in London’s Royal Albert Hall. Justin Timberlake zou naar Michael zijn toegestapt om te praten over een mogelijke samenwerking. Een bron liet aan de Daily Mirror weten:

“Hordes knappe mannen probeerden een gesprek met George aan te gaan maar hij had totaal geen interesse. Twee mannen herkenden Justin niet en dachten dat hij zijn laatste verovering was. Een van de mannen maakte een bitchy opmerking over Justin en dacht dat hij alleen maar achter George zijn geld aan zat. Hij wilde daarom een hartig woordje met hem spreken.”

George Michael nog steeds single

Onlangs werd bekend dat de relatie tussen George Michael en zijn vriend Kenny Goss al twee jaar voorbij is. Timberlake zou de 48-jarige Michael juist proberen te koppelen. Hij vroeg wie zijn type was en of hij George aan iemand voor moest stellen. Dit vertelde de bron aan Daily Mirror.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.