Weekendtickets voor Best Kept Secret 2017 helemaal uitverkocht

Geschreven door op 4 januari 2017 om 12:44

Alle weekendtickets voor het festival Best Kept Secret zijn uitverkocht. Ook de dagtickets voor de zaterdag en zondag van de 2017-editie zijn niet meer te krijgen.

Best Kept Secret 2017 uitverkocht

De verkoop van het festival in Hilvarenbeek ging hard! Hoewel het festival nog maar twee namen heeft aangekondigd, Radiohead en Arcade Fire, is het festival zo goed als uitverkocht. Naast de weekendtickets zijn ook de kaarten voor de zaterdag en zondag helemaal op. Best Kept Secret vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 juni op het evenemententerein van de Beekse Bergen.

Geen kaarten?

Nog geen kaarten gekocht, maar wil je toch naar Best Kept Secret? Geen paniek! Er zijn nog manieren om nog naar het festival te gaan:

  • Tickets voor vrijdag 16 juni zijn nog niet in de voorverkoop! Als je er op tijd bij bent als ze wel verkocht worden, kun je in ieder geval nog een dagje naar het festival.
  • Hou sociale media, radiostations en muzieksites in de gaten. Misschien kun je kaarten winnen in winacties!
  • Kijk op Ticketswap, Marktplaats en in het Facebookevenement of je misschien een kaartje kunt overnemen van iemand die niet meer kan gaan.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.