Wardruna’s Lindy-Fay Hella naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 29 augustus 2019 om 10:50
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Lindy-Fay Hella komt naar Nederland! De zangeres, bekend van de band Wardruna, geeft begin 2020 een concert in TivoliVredenburg.

Lindy-Fay Hella naar TivoliVredenburg

Met haar band Wardruna stond zangeres Lindy-Fay Hella al vier keer eerder op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. Begin 2020 staat de Noorse vocaliste echter solo op het Utrechtse podium! Hella brengt haar traditionele Noorse folkmuziek en betoverende stem op zondag 20 februari naar de Cloud Nine-zaal van het poppodium.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn per direct verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Seafarer’

Met Wardruna bracht Hella tot dusver vier studioalbums uit, maar binnenkort is het tijd voor haar eerste soloalbum! De plaat, getiteld ‘Seafarer’, verschijnt op 20 september. De zangeres heeft al een aantal voorproefjes van het nieuwe album gegeven, in de vorm van de titeltrack en single ‘Three Standing Stones’.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.