Best Kept Secret slaapfeestje tussen de wilde dieren

Geschreven door op 28 mei 2015 om 10:37

Tijdens Best Kept Secret Festival zullen twintig festivalbezoekers in tentjes tussen de wilde dieren slapen. Je kan hier t/m 30 mei kans op maken!

Kaarten voor Best Kept Secret

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 juni a.s. in Hilvarenbeek. Met bijna 100 optredens, waaronder alt-J, Noel Gallagher, Royal Blood, The Libertines en Of Monsters And Men, het prachtige terrein, het lekkere eten en drinken belooft ook deze derde editie van het festival bijzonder te worden voor de echte muziekliefhebber. Kaarten zijn te koop op de website van het festival.

Festivalranger

Slapen met het geluid van apen, exotische vogels in de oren en de croissant die ’s ochtends van het bord wordt gegeten door giraffes. 20 waaghalzen krijgen de kans om dit tijdens het Best Kept Secret weekend mee te maken. De andere bezoekers van Best Kept Secret overnachten met hun tent op de camping van het festival of huren een bungalow op het nabij gelegen bungalowpark. Voor de 20 rangers lijkt het nogal gevaarlijk, tussen de wilde leeuwen, tijgers, giraffen en apen. Maar er is natuurlijk een Ranger aanwezig die de bezoekers van en naar hun tent begeleidt. Zodra ze een wilde leeuw tegen het lijf lopen weet deze Ranger precies hoe hij moet handelen. Geen sprake van gevaar dus, al zegt de adrenaline van de festivalbezoekers op dat moment waarschijnlijk wat anders.

Hoe maak je kans op zo’n tent?

De twintig avonturiers die in het park overnachten tijdens deze Sleepover Safari stoken een vuurtje, krijgen ’s ochtends een luxe ontbijt en lopen van en naar het festivalterrein – tussen de wilde dieren door – onder begeleiding van een Ranger van de Beekse Bergen. Natuurlijk heel leuk allemaal, maar hoe maak je nou kans op zo’n tent? T/m 30 mei a.s. worden elke dag twee tenten aangeboden via Airbnb. Rens Schoorl, manager Airbnb Nederland: “Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere locaties en ervaringen. Overnachten tussen de dieren van het Safaripark, na een dag vol goede muziek, is uniek. We zijn dan ook erg blij met Best Kept Secrets aanbod op Airbnb!”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.