Wulf in voorjaar 2019 op tour langs o.a. TivoliVredenburg en Oosterpoort

Geschreven door op 22 november 2018 om 10:50
Wulf - Fotocredits: Dennis Kieboom - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Wulf gaat op tournee! De artiest brengt zijn concertreeks in mei en juni 2019 onder andere langs Utrecht, Groningen en Zwolle. 

Wulf op tour

Zanger Wulf gaat touren! In mei en juni 2019 geeft hij concerten in o.a. TivoliVredenburg, Oosterpoort, Hedon en Metropool. Hieronder een overzicht van de bevestigde tourdata- en locaties.

Speeldata

Tickets

Concertkaarten voor de shows in Effenaar, Hedon, Oosterpoort en TivoliVredenburg zijn per direct verkrijgbaar via Ticketmaster en de desbetreffende poppodia. Tickets voor het concert in Metropool zijn verkrijgbaar op 22 november 2018 vanaf 12:00 uur. Kaarten voor het concert in Bibelot gaan zaterdag 24 november om 10:00 uur in de verkoop. Uitverkocht? Kijk hier.

Switching Gears

De singer-songwriter, die eigenlijk Lieuwe Albertsma heet, bracht in 2016 samen met Lucas & Steve en Sam Feldt het nummer ‘Summer On You‘ uit. Een jaar later kwam Albertsma met een eigen track, getiteld ‘Mind Made Up‘. Dit nummer belandde net als ‘Summer On You‘ in de Nederlandse Top40. In juni 2018 kwam zijn eerste EP ‘Switching Gears‘ uit.

 

Bron: Ticketmaster, Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.