Janet Jackson is back! Vanaf 31 augustus start haar tour

Geschreven door op 16 juni 2015 om 16:52
Janet Jackson - Fotocredits: J0 anna (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

De laatste tour van Janet Jackson is inmiddels vier jaar geleden. Nu haar nieuwe album eraan komt, is het ook weer tijd voor een nieuwe tour!

Kaarten voor Janet Jackson

De tour van Janet Jackson, genaamd Unbreakable World Tour, start op 31 augustus 2015. Haar tour begint in Vancouver en gaat dan Noord-Amerika in. Of ze ook in Nederland zal komen is nog de vraag. Op de website van Janet Jackson zijn kaarten te koop.

 

Over de Amerikaanse ster

De 49-jarige singer-songwriter, danseres en actrice behoort tot de tien succesvolste artiesten in de geschiedenis van de popmuziek. Haar ingewikkelde choreografie en videoclips en haar aantrekkingskracht zijn van invloed geweest op veel jonge artiesten van tegenwoordig.

YouTube player

 

Nieuw album

De tournee staat in het teken van het nieuwe album van Janet, dat in de herfst het levenslicht zal zien. Nog even afwachten dus!

 

Michael en Janet

Er is niemand die Michael Jackson niet kent. De achternaam die Janet draagt is dan ook wereldberoemd. Ondanks de roddels over de twee, blijkt uit onderstaand filmpje dat de broer en zus er hecht waren.

YouTube player

 

Blote borst

Janet Jackson houdt van een grote show. Tijdens de rust van de 38ste Super Bowl op 1 februari 2004 bijvoorbeeld. Janet trad samen met Justin Timberlake op voor een publiek van meer dan 100 miljoen mensen. Tijdens dit liveoptreden zong Jackson samen met Timberlake op zijn lied ‘Rock Your Body’. Toen Justin de regel “gonna have you naked by the end of this song” zong, werd haar bovenstuk opengescheurd door Timberlake, waardoor Jacksons rechterborst te zien was; de tepel werd gedeeltelijk bedekt door een piercing.

Timberlake noemde het incident een “wardrobe malfunction” (vrij vertaald: een mankement aan de kleding). Jackson bood haar excuses aan, noemde het een incident en zei dat het de bedoeling was dat Timberlake alleen de kap weg zou trekken en de rode kanten beha intact zou houden. Later zei ze echter tegen een interviewer voor het magazine Genre dat ze wenste dat ze nooit haar excuses had aangeboden.

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.