Nieuwe single Madonna Gimma All Your Love

Geschreven door op 9 november 2011 om 17:39
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna zal er niet blij mee zijn maar haar laatste single ‘Gimme All Your Love’ is gelekt op internet. Het nummer is geproduceerd door Martin Solveig.

Madonna single gelekt

Het was eigenlijk de bedoeling dat het nummer pas volgend jaar uit zou komen, dan is namelijk het nieuwe album klaar. Voor dit album heeft ze de hulp ingeschakeld van producer en house-dj Martin Solveig. We kennen Solveig onder meer van de super hit ‘Hello’. Voor Madonna is het alweer een tijdje geleden dat ze een album gebracht heeft. Hard Candy dat haar laatste album was stamt uit 2008.

Giel Beelen draaide vanochtend het nummer voor het eerst op 3FM en we kunnen inmiddels de single ook gewoon via YouTube beluisteren.

*update* wegens privacyredenen zijn de video en de geluidsfragmenten van YouTube verwijderd.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws