Spice Girls Reünie Tour in de Planning?

Geschreven door op 15 augustus 2012 om 13:44
Spice Girls - Foto: Kura Kun - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.5)

Mel B van de Spice Girls wil heel graag een Reünie tour van de grond krijgen. Ook Geri Halliwell, Mel C en Emma Bunton zien het wel zitten, alleen Victoria doet moeilijk.
Mel B zou de tour voor het einde van dit jaar al willen plannen, maar een tour zonder Victoria Beckham zal niet gaan volgens de Belfast Telegraph. Ze heeft het momenteel te druk met haar mode label en haar verplichtingen als moeder van 4 kinderen. Mel B vindt overigens dat de tour best door kan gaan, ook zonder Posh Spice. Het is al weer 11 jaar geleden dat de Spice Girls uit elkaar gingen, dus een eventuele tour in 2013 zou voor alle fans fantastisch zijn. Vijf jaar geleden kwamen de Spice Girls nog even bij elkaar voor een tour door vijf landen.
 
De grote vraag is natuurlijk, komen ze ook naar Nederland? Ze willen sowieso de musical Viva Forever gaan promoten met de tour. Helaas is deze musical nog niet in Nederland te zien. Dus het ziet er naar uit dat de concerten in steden als Los Angeles, New York, Chicago en Londen zullen plaatsvinden.

Spice Girls – Olympische Spelen Slotceremonie 2012

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Spice Girls Nieuws