Kanye West met komst van dochter voor de derde keer vader

Geschreven door op 17 januari 2018 om 13:22
Kanye West - Foto: Pieter-Jannick Dijkstra (Flickr, CC BY 2.0)

Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian West verwelkomden op 15 januari hun derde kind. De jongste West werd ter wereld gebracht door een draagmoeder.

Kim en Kanye verwelkomen dochter

Op maandag 15 januari om 12:47 werd het nieuwste lid van de West familie geboren. De baby woog toen 3345.2 gram. Dit maakte de moeder van drie bekend via haar eigen website.

Kim beviel vier jaar geleden van dochter North en twee jaar geleden van zoon Saint. Zij had complicaties bij beide bevallingen en het is haar afgeraden om nog een kind te baren. In juli 2017 werd bekend dat het koppel via een draagmoeder een kindje verwachten. De naam van de baby is nog niet bekend.

Op haar website liet de realityster het volgende weten:

“Kanye en ik zijn blij om de komst van ons gezonde, mooie babymeisje aan te kondigen. We zijn ongelooflijk dankbaar voor ons surrogaat dat onze dromen heeft laten uitkomen met het grootste geschenk dat iemand ons kon geven en voor onze geweldige artsen en verpleegkundigen voor hun speciale zorg. North en Saint zijn bijzonder verheugd om hun kleine zusje te verwelkomen”

#momofthree

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Zus Kylie als draagmoeder

Rond dezelfde periode werd bekend dat Kim’s jongste zus, Kylie Jenner, naar verluidt zwanger is. Velen gingen ervan uit dat Kylie en haar vriend, rapper Travis Scott, in verwachting waren. Anderen kwamen met de theorie dat Jenner de draagmoeder van het powerkoppel is.

Tot op de dag van vandaag heeft de jongste Jenner haar zwangerschap nog steeds niet bevestigd. Wel is onderhand bekendgemaakt dat de draagmoeder een getrouwde Afro-Amerikaanse vrouw is, die zelf al twee kinderen heeft.

Bron: Kimkardashianwest.com, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.