Extra tickets beide shows The Rolling Stones in de verkoop!

Geschreven door op 17 mei 2017 om 12:30
The Rolling Stones - Bron: Persfoto LD Communications

Opgelet! Er komen op woensdag 17 mei extra tickets voor beide concerten van The Rolling Stones beschikbaar! De extra kaarten gaan om 16:00 uur in de verkoop.

Extra tickets The Rolling Stones

Goed nieuws voor fans van The Rolling Stones! Is het jou niet gelukt om kaarten te bemachtigen voor één van de twee shows die de legendarische band aankomend najaar in Nederland geeft? Dan krijg je nu een tweede kans! Op woensdag 17 mei komen om 16:00 uur extra tickets beschikbaar voor zowel de show in de Johan Cruijff ArenA, als die in GelreDome!

Voor beide shows komen 500 premium staanplaatsen beschikbaar. Daarnaast gaan ook extra tickets voor zitplaatsen in verschillende vakken in de verkoop. Zijn de tickets straks weer uitverkocht? Dan kun je het altijd nog proberen bij een vertrouwd secundair verkooppunt!

Video: Onze favoriete The Rolling Stones nummers!

Aaankomend najaar staan de Stones voor twee uitverkochte stadionshows in Nederland! Om alvast in de stemming te komen hebben wij onze vijf favoriete ‘Stones’-tracks op een rijtje gezet!

Bekijk nu de video en abonneer op het YouTube kanaal van Artiesten Nieuws!

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.