Goed en minder goed nieuws voor The Word Alive

Geschreven door op 4 november 2016 om 16:48
The Word Alive - Foto: Derrick Austinson - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Goed en slecht nieuws voor fans van The Word Alive. Via Facebook laat Luke Holland de drummer van The Word Alive weten dat hij de band gaat verlaten eind dit jaar. Maar ook delen de mannen een nieuwe video voor het nummer ‘Overdose’.

Drummer verlaat The Word Alive

De drummer vertelt Altpress dat hij nog niks speciaals heeft gepland, maar dat hij weer terug wil naar het maken van muziek en de manier waarop hij in eerste instantie fans kreeg, namelijk YouTube. Hij heeft veel respect voor zijn fans, want dankzij hen is hij niet zomaar een man die van drummen houdt, maar ook een man die daar zijn carrière van kan maken. Hij staat open voor optredens, maar gaat niks haasten. De band besloot het nieuws naar buiten te brengen voordat ze gaan touren. Zo kunnen fans Luke Holland nog een laatste keer zien spelen met The Word Alive.

Lees hier de Facebook mededeling van de band:

Nieuwe video voor ‘Overdose’

Dan het goede nieuws! De band heeft een nieuwe single met ons gedeeld! Niet alleen de single zelf, maar ook meteen de video is uitgekomen! Het gaat om de single Overdose, zo gaat ook de komende tour van de band heten. Over headline shows in Nederland is nog niks bekend. Als er meer info is lees je het natuurlijk hier!

Wat vind jij van de nieuwe single en bijbehorende video?

YouTube player

Bron: Alternativepress, Facebook The Word Alive

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.