David Gray voor akoestische show naar Koninklijk Theater Carré!

Geschreven door op 8 maart 2017 om 12:21
David Gray - Fotograaf Kirk Stauffer - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Engelse muzikant David Gray komt naar Amsterdam! De Britse multi-instrumentalist speelt op 25 april een akoestische show in Koninklijk Theater Carré.

‘A Solo Acoustic Evening’

Britse singer-songwriter David Gray komt naar Amsterdam! De muzikant zal op 25 april het podium van Koninklijk Theater Carré betreden. Dit doet hij met een akoestische show, genaamd: ‘A Solo Acoustic Evening With David Gray’.

In de eerste helft van het concert speelt Gray de verborgen diamantjes uit zijn repertoire. En misschien zullen fans zelfs nieuw materiaal te horen krijgen! Tijdens de tweede helft komen vooral zijn grootste hits voorbij.

Tickets voor de akoestische avond

De kaarten voor de show gaan op 11 maart in de online verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

David Gray

De Britse zanger, gitarist en toetsenist bracht in 1993 zijn eerste album ‘A Century Ends’ uit. Zes jaar later brak de muzikant pas echt door, met zijn album ‘White Ladder’. In 2016 bracht Gray een compilatiealbum uit met al zijn grootste hits. Deze kreeg de naam The Best of David Gray’.

In 2000 gaf de Engelsman voor het eerst een concert in Nederland. Eind vorig jaar gaf Gray nog een akoestische show in TivoliVredenburg.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu