Wordt Nora de volgende afvaller van K3 zoekt K3?

Geschreven door op 26 oktober 2015 om 0:16
K3 - Fotograaf: Theo Hendriks - Bron: Wikimedia Commons

Nora is lief, aantrekkelijk en danst de sterren van de hemel.. maar vocaal gezien kan ze niet tippen aan de andere kandidaten van K3 zoekt K3. Wat vind jij?

Opening K3 zoekt K3

Tijdens liveshow 1 van K3 zoekt K3 viel Nora al niet zo op met haar zangstem. Tijdens liveshow 2 viel ze wel op, maar niet op een goede manier. Nora begon goed afgelopen vrijdag, met het openingsnummer ‘Hallo K3’. Hierin zong iedere kandidaat een kleine solo, en dus ook Nora. Lauren zette het nummer erg sterk in en de valse noten waren nog niet echt te bespeuren. Luister hieronder naar het openingsnummer.

YouTube player

Nora vocaal minder sterk

Toen Nora samen met Klaasje en Lisa het nummer ‘Drums gaan boem’ op de planken bracht, kwamen de eerste valse noten al naar boven. Ze hadden tijdens de tweede liveshow van K3 zoekt K3 de opdracht gekregen om het K3-nummer in een nieuw jasje te steken. Een lastige opdracht aangezien het nummer nog wel het K3-gevoel moest behouden. De jury vond het een spectaculair optreden maar vocaal iets minder sterk. Josje zei dat de vorm van het nummer haar niet zo beviel, nogal chaotisch. Nadat de juryleden alle drie de groepsopdrachten hadden gezien, gaven ze te kennen dat ze het optreden van Nora, Klaasje en Lisa het slechtste vonden. Zou dit door Nora’s stem komen?

YouTube player

Dat Nora een leuke meid is, is wel duidelijk. Ze is lekker spontaan en geeft zelf toe dat ze een beetje gek is. Dat was voor haar de reden om tijdens de solo-opdracht tijdens K3 zoekt K3 het nummer ‘Niet normaal’ te zingen. “Ik doe belachelijk en ik vind dat leuk, ik loop als kip zonder kop rond achter de schermen”, zei ze tijdens de liveshow. Gert zei naderhand: “je spat van het scherm, we weten ondertussen ook dat we dat kunnen verwachten. Ik probeer me alleen in te denken, stel je voor dat je zou meedoen aan The Voice, had ik dan gedraaid? Ik weet het niet..” Ook Kristel begreep was Gert hiermee bedoelde: “ik zie je graag bezig maar ik had het gevoel dat dit nummer te hoog voor je was. Ik dacht steeds: oei, lukt dat wel? Je staat er wel maar ik kreeg het gevoel dat je een beetje onzeker was? Wel gek, maar dan niet op een goede manier.”

YouTube player

Een moslima binnen K3

Het zou fantastisch zijn, een moslima die K3 zoekt K3 wint. Kinderen van tegenwoordig komen steeds meer cultuurverschillen tegen, en K3 moet hierin natuurlijk het beste voorbeeld geven. Bovendien ziet Nora eruit als een echte ster! Maar is dit genoeg compensatie voor haar stem? Kan K3 wel een K3-lid gebruiken die af en toe niet de sterren van de hemel zingt?

Door het oog van de naald gekropen

Laura en Suzan eindigden in de eerste liveshow van K3 zoekt K3 als laatste. Laura moest uiteindelijk met veel verdriet het programma verlaten. Deze week stond Suzan weer opnieuw in de gevarenzone, maar dit keer samen met Nora. Suzan moest uiteindelijk het programma verlaten. Zou dit betekenen dat Nora volgende week aan de beurt is? De jury gaf haar nog een laatste tip mee: ‘ze moet ons volgende week verrassen! Deze week heeft ze ons teleurgesteld.’ Wie weet schut dit haar wakker en neemt ze deze week extra zanglessen. We wensen haar in ieder geval veel succes. Luister hieronder nog naar haar optreden van liveshow 1.

YouTube player

KAARTEN VOOR K3

K3 is momenteel nog bezig met een afscheidstour. Wil jij de oude K3 voor de aller-laatste keer zien en de nieuwe K3 voor de aller-eerste keer zien? Bestel dan snel je kaarten op deze website of kijk op de website van K3. De oude K3 en de nieuwe K3 zullen na het programma K3 zoekt K3 samen op tournee gaan. Eigenlijk zullen ze dus als K6 het podium betreden. Een unieker concert zal je niet snel meer meemaken!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Nieuws · K3 Zoekt K3 Nieuws · Nieuws · Televisie