Ilse DeLange geeft in 2019 eerste show in Ziggo Dome

Geschreven door op 22 mei 2018 om 10:26
Ilse DeLange (cropped) - Fotocredits: Hans van Eijden (Wikimedia Commons, licentie CC-BY-3.0)

Groot nieuws voor fans van Ilse DeLange! De Twentse zangeres geeft volgend jaar haar grootste show ooit in de Ziggo Dome. Ilse staat in februari 2019 voor het eerst op het podium van de Amsterdamse concertzaal voor een eigen show.

Ilse DeLange voor het eerst naar Ziggo Dome

Ilse DeLange-fans opgelet! De sympathieke zangeres komt naar de Ziggo Dome! De Almelose muzikante geeft aan het begin van volgend jaar haar allergrootste show tot nu toe. Op zaterdag 2 februari 2019 is het zover: dan betreedt Ilse het grote Amsterdamse podium voor het eerst voor een eigen show, waar zowel nieuw als oud materiaal de revue zal passeren.

Op de website van de Ziggo Dome laat ze alvast weten er erg veel zin in te hebben: “Na de mooie herinneringen aan de shows in Ahoy en het GelreDome ga ik nu voor het eerst spelen in de Ziggo Dome. Ik kan niet wachten om alle nieuwe songs hiervan aan het publiek te laten horen in zo’n mooie en prachtige zaal en kijk er naar uit om er samen met het publiek een onvergetelijke avond van te maken.”

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Eventim.

Clubtour

Eerder kondigde Ilse al een reeks intiemere shows aan met haar gloednieuwe clubtour, ter promotie van haar nieuwe album dat in augustus moet verschijnen. De clubtour, die shows in onder meer Utrecht, Amsterdam en Groningen bevat, was al snel volledig uitverkocht.

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.