Ilse DeLange start in september met nieuwe clubtour

Geschreven door op 20 maart 2018 om 10:26
Ilse DeLange - Persfoto De Oosterpoort (mail)

Goed nieuws voor fans van Ilse DeLange! De zangeres start in september aan een nieuwe clubtour die haar langs poppodia door het hele land brengt.

Ilse DeLange kondigt clubtour aan

Enkele dagen geleden kwam Ilse terug met een gloednieuwe single en nu heeft de sympathieke zangeres nóg meer goed nieuws voor haar fans in petto! DeLange begint in september aan een grote nieuwe clubtour, die haar langs zalen door heel Nederland brengt. De tour start op 20 september met een show in het Utrechtse TivoliVredenburg en wordt op 13 oktober afgesloten in Parkstad Limburg Theaters te Heerlen.

Concertkaarten

Tickets voor de clubshows zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster, de website van Ilse en/of de websites van de betreffende poppodia.

‘OK’

Na jarenlang druk te zijn geweest met verschillende succesvolle projecten zoals The Common Linnets, haar rol bij tv-programma The Voice of Holland en haar eigen festival Tuckerville, is het hoog tijd voor nieuwe muziek! Op 16 maart bracht Ilse haar gloednieuwe single ‘OK’ uit. De populaire vocaliste kondigde onlangs ook nog twee bijzondere shows in het Koninklijk Theater Carré aan, die volledig in het teken van haar debuutalbum ‘World of Hurt’ staan.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.