Broederliefde ontvangt MTV EMA voor Best Dutch Act!

Geschreven door op 3 november 2016 om 10:43
Broederliefde - Fotocredits Limburg811 (Wikimedia Commons)

De rapformatie Broederliefde heeft woensdagavond de MTV EMA voor Best Dutch Act ontvangen. De prijs werd uitgereikt tijdens de openingsavond van de MTV Music Week in hun thuisstad Rotterdam.

MTV EMA Dutch Act voor Broederliefde!

Douwe Bob, Sam Feldt, Julian Jordan en Ronnie Flex waren de andere kanshebbers voor de Best Dutch Act. Maar de mannen van Broederliefde, die eerder dit jaar al een record verbraken, gingen er terecht met de prijs vandoor. Met het winnen van de prijs maakt de rapformatie nu ook kans op de MTV EMA voor Best Worldwide Act waar het publiek vanaf vandaag op kan stemmen.

Mtv EMA in Ahoy Rotterdam

Aanstaande zondag vindt de Award-show plaats in Ahoy Rotterdam. Vanaf 21.00 is het ook live te volgen via MTV. Tijdens de show vinden er optredens plaats van Bruno Mars, Kings of Leon, Martin Garrix, OneRepublic, Afrojack, Shawn Mendes, DNCE, Zara Larsson en Lukas Graham. Daarnaast zijn er veel celebs aangekondigd om de prijzen uit te reiken.

Afgelopen dinsdag werd rockband Green Bay nog aan de line-up toegevoegd; tevens mogen zij ook de Global Icon Award ontvangen.

YouTube player

Bron: Persbericht MTV

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Broederliefde Nieuws · Nieuws