Judah Friedlander in juni 2019 naar 013 en Boom Chicago

Geschreven door op 11 april 2019 om 10:57
Judah Friedlander - Fotocredits: The Peabody Awards - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Judah Friedlander komt voor maar liefst twee shows naar Nederland! De komediant treedt in het voorjaar van 2019 op in de Tilburgse 013 en Boom Chicago te Amsterdam.

Judah Friedlander naar Nederland

Judah Friedlander fans opgelet! De comedian staat in het voorjaar van 2019 met zijn voorstelling ‘Future President Tour’ tweemaal op een Nederlands podium! Op zondagavond 2 juni 2019 is de entertainer te zien in de Amsterdamse Boom Chicago. Twee dagen later, op dinsdag 4 juni 2019, treedt de Amerikaan op in 013 te Tilburg.

Tickets

Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 12 april 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!


Acteercarrière

Naast comedy is ‘The World Champ’ tevens actief als acteur. Zo was hij te zien in series als ‘Curb Your Enthousiasm’ en ‘Spin City’. Ook had de entertainer een rol in de films ‘Zoolander’, ‘Meet The Parents’ en ‘American Splender’. In 2017 verscheen op Netflix de show ‘America Is The Greatest Country In The United States’. Deze voorstelling is volledig geproduceerd, geschreven en opgevoerd door Friedlander zelf. Bekijk hieronder de trailer van de Netflix-voorstelling:

YouTube player

 

Bronnen: 013, YouTube, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.