Coldplay concert in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 19 september 2011 om 13:14
One, Love Malibu, Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

De bandleden van de Amerikaanse band Coldplay komen op zaterdag 17 december 2011 naar Nederland om een concert te geven in Ahoy Rotterdam.

De concertorganisator Mojo heeft dat vandaag bekend gemaakt. Tickets voor dit concert gaan vrijdag 23 september om 9.00 precies in de verkoop bij Livenation. Als je er bij wilt zijn zorg dan dat je vrijdagochtend klaar zit want Coldplay is altijd snel uitverkocht!

Het concert in Nederland is onderdeel van de Europese tournee van Coldplay. Er worden naast Nederland ook concerten gegeven in Duitsland, België en Frankrijk. De Britse Band houdt een tournee ter promotie van het nieuwe album, ‘Mylo Xyloto’. Mylo Xyloto komt volgende maand uit.

Coldplay stond eerder dit jaar al op Pinkpop. Op dit festival liet de Britse band het publiek al kennis maken met nummers van het nieuwe album.

Wil jij graag naar het concert met korting? Dan heeft Artiestennieuws.nl de oplossing voor jou! Wij hebben namelijk een kortingscode voor 5% korting bij de veilige ticketmarktplaats Viagogo. Bekijk hier de tickets en gebruik kortingscode: VG5KORTING om de korting te ontvangen.

Coldplay – Paradise

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws