Bruce Springsteen in juni 2013 naar Nederland?

Geschreven door op 28 november 2012 om 12:58
Bruce Springsteen (E Street Band, cropped) - Fotograaf Bill Ebbesen - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De kans dat Bruce Springsteen naar Nederland komt lijkt met de dag groter te worden. Nadat eerder een tourschema uitlekte waar een concert in Nederland op vermeld stond, zijn nu enkele concerten van dat lijstje in Duitsland bevestigd.

Muziekwebsite Rockblog meldde 2 weken geleden dat er een tourschema was uitgelekt via een fansite van de Amerikaanse zanger. Op dat tourschema stond onder meer een concert vermeld op 10 juni in het Philips Stadion in Eindhoven. Degene die het tourschema ‘uitlekte’ zei daarna dat het om een grap ging, maar in het verleden lekten al vaker concerten van ‘The Boss’ op deze manier uit.

Rockblog maakte vanmorgen bekend dat er 4 concerten gepland zijn in Duitsland, waarmee het uitgelekte tourschema toch redelijk betrouwbaar lijkt. De volgende concerten zijn vandaag bevestigd:

  • 26 mei in München (Olympiastadion)
  • 28 mei in Hannover (AWD Arena)
  • 5 juli in Mönchengladbach (Borussia Park)
  • 7 juli in Leipzich (Red Bull Arena)

 

Bij het uitlekken van het vermeende tourschema meldde de schrijver destijds dat de datums en plaatsen ‘onder voorbehoud’ waren, dus mocht het concert in Nederland er komen dan is het nog steeds niet zeker dat dit plaats zal vinden in het Philips Stadion. Houd ArtiestenNieuws goed in de gaten, zodra er meer bekend is laten we het weten!

Bruce Springsteen – I’m On Fire

YouTube player

Overzicht van Bruce Springsteen Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Bruce Springsteen Nieuws · Nieuws