Doe Maar geeft derde concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 14 december 2015 om 10:50
Henny Vrienten (Doe Maar) in 1986 - Fotocredits Bogaerds Rob (Wikimedia Commons & Nationaal Archief)

De twee reünieshows van Doe Maar, ’32 jaar later’, zijn bijna uitverkocht. Reden voor de Nederpopgroep om een derde concert aan te kondigen op 18 juni.

Doe Maar tickets

Kaartjes voor Doe Maar zijn per direct in de verkoop gegaan bij Ticketmaster. Ook voor de twee andere concerten op 14 en 15 juni 2016 zijn nog een paar kaartjes beschikbaar.

De groep, op dit moment bestaande uit Henny Vrienten, Ernst Jansz, Jan Hendriks en René van Collem, werd opgericht in 1978. In 1984 stopte de groep omdat zij moeite hadden om te gaan met het succes.

Na een pauze van zestien jaar, kwamen ze in 2000 met het album Klaar en gaven zestien concerten in Ahoy. Daar kwamen meer dan 175.000 mensen op af. In 2007 kwam er een musical over Doe Maar en in 2008 kwam de band opnieuw bij elkaar voor een aantal concerten.

Vervolgens verzorgde de groep in 2012 de Symphonica in Rosso-concerten. Ook brachten ze een succesvolle single met Gers Pardoel uit.

32 jaar later

In november van dit jaar werd bekend dat de band op 14 en 15 juni 2016 twee shows geeft in de Ziggo Dome. De concerten kregen de naam 32 jaar later. Daar is nu dus een derde show bijgekomen. Ook brachten ze dit jaar het album Alles is Anders uit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.