Emiliana Torrini samen met The Colorist naar Nieuwe Nor in Heerlen

Geschreven door op 10 november 2016 om 12:33

Emiliana Torrini geeft samen met het Antwerpse ensemble The Colorist een concert in de Nieuwe Nor in Limburg. De show is op 27 januari 2017 in de Limburgzaal van het poppodium.

Emiliana Torrini concert

De toch al mystieke muziek van de IJslandse zangeres wordt tijdens het concert in de Nieuwe Nor nóg spannender en rijker met de arrangementen van het experimentele Antwerpse ensemble The Colorist. Bij het zitconcert op 27 januari worden Torrini’s bestaande nummers dan ook in een nieuw jasje uitgevoerd.

Emiliana Torrini tickets

Kaarten voor dit speciale concert zijn direct in de voorverkoop gegaan. Tickets zijn onder andere te koop via de website van de Nieuwe Nor.

‘Jungle Drum’

Hoewel Emiliana Torrini ook nummers schreef voor onder andere Kylie Minogue, brak ze in 1999 met haar eigen album Love In The Time Of Science ook zelf internationaal door. Inmiddels is ze vooral bekend van de grote hit Jungle Drum uit 2009. Haar laatste album heet Tookah en heeft een hele eigen, atmosferisch geluid. Samen met The Colorist brengt ze volgende maand de cd The Colorist & Emiliana Torrini uit.

YouTube player

The Colorist

The Colorist is het Antwerpse orkest van Aarich Jespers (bekend van Zita Swoon Group) en Kobe Proesmans (bekend van Gabriel Rios). Het orkest gaat buiten de gebaande paden van klassieke muziek, jazz en pop en is niet bang om flink te experimenteren met nieuwe geluiden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.