Bebe Rexha zegt te lijden aan een bipolaire stoornis

Geschreven door op 16 april 2019 om 15:40
Bebe Rexha - Foto Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Met een aantal berichten op Twitter laat zangeres Bebe Rexha op maandag 15 april 2019 weten te lijden aan een bipolaire stoornis. 

Bebe Rexha lijdt aan bipolaire stoornis

Op maandag 15 april 2019 brengt Bebe Rexha het nieuws naar buiten dat ze kampt met een bipolaire stoornis. Dit doet de 29-jarige zangeres door meerdere berichten te plaatsen op haar Twitteraccount. Tevens is dit de eerste keer dat de artieste over dit onderwerp spreekt. In haar tweets vertelt Rexha: “Lange tijd snapte ik niet waarom ik me zo ziek voelde. Waarom ik me zo slecht voelde dat ik mijn huis niet uit wilde of in de buurt van mensen wilde zijn. Waarom ik me soms zo goed voelde dat ik niet kon slapen en niet kon stoppen met werken of het maken van muziek. Nu weet ik waarom. Ik ben bipolair en ik schaam me er niet langer voor. Ik wil geen medelijden. Ik wil gewoon dat jullie mij accepteren. Dat is alles.

Nieuw album

Op haar nieuwe album zal Bebe deze kant van zichzelf laten zien aan het publiek. De eerlijkheid en kwetsbaarheid zal terugkomen in de songs: “Ik ga niks tegenhouden.” Wanneer de opvolger van ‘Expectations verschijnt, is nog niet duidelijk. Wel gaf de zangeres al eerder een voorproefje met de single ‘Last Hurrah’.

Bebe Rexha

Voordat Rexha aan de slag ging met haar solocarrière, schreef ze succesvolle nummers voor artiesten als Eminem en Rihanna. Als zangeres wist ze ook goed te scoren in de muziekwereld. Zo behaalde de artieste hits met nummers als ‘In The Name Of Love’, in samenwerking met Martin Garrix, en het duet ‘Back To You‘ met Louis Tomlinson, voormalig lid van One Direction.


Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Bebe Rexha Nieuws · Nieuws · Roddels