Recap: alle nieuwe muziek en videoclips van vorige week

Geschreven door op 11 april 2016 om 13:26

Vorige week was een drukke week qua nieuwe songs en videoclips: Pentatonix kwam uit met een nieuwe cover, All Time Low en Carly Rae Jepsen brachten nieuwe videoclips uit en Halsey liet de nieuwe versie van haar nummer Castle horen voor de film The Huntsman: Winter’s War. Wij hebben even op een rijtje gezet wat je allemaal gemist hebt.

Pentatonix – No

Het is een tijdje geleden dat de a capella groep een cover op Youtube postte, maar vorige week liet de groep hun nieuwste cover horen en het was alles waar de fans op gehoopt hadden. PTX gaf een eigen draai aan het nummer No van Meghan Trainor en het klinkt fantastisch. Check de clip hieronder!

All Time Low – Missing You

Vorig jaar kwam de band met hun album Future Hearts en voor de single Missing You heeft de groep nu ook een videoclip uitgebracht. In de clip zie je ze skypen met een aantal fans en door Londen lopen en gek doen.

Carly Rae Jepsen – Boy Problems

Carly kwam in 2015 uit met haar album E-Mo-Tion en heeft voor de track Boy Problems een videoclip geproduceerd. De video is geregisseerd door Petra Collins en laat Jepsen zien in een nauwelijks verlichte kamer. Ze is niet de enige die zingt, er komt ook nog een groepje meisjes in een slaapkamer voorbij en een vrouwtje in een doodkist die selfies maakt.

Bebe Rexha ft. Nicki Minaj – No Broken Hearts

No Broken Hearts is de leadsingle van het debuutalbum van Bebe Rexha en ze zingt hier samen met Nicki Minaj. Rexha’s album ligt nog even niet in de winkels, dus voorlopig moeten we het doen met losse tracks.

Halsey – Castle

Castle staat op Halsey’s debuutalbum Badlands, maar voor de film The Huntsman: Winter’s War is er een wat meer filmische draai aangegeven. Zo zit er wat speciale sound effects in en is er een koortje wat mee met Halsey’s vocals.

will.i.am ft. Pia Mia – Boys & Girls

Ook will.i.am heeft een nieuw nummer uit. De rapper werkte voor de track Boys & Girls samen met Pia Mia. Dit is de eerste song van het nieuwe album van de rapper die eind dit jaar uitkomt. En voor de Black Eyed Peas fans is er goed nieuws, want de band komt weer bij elkaar. Will.i.am bevestigde dat de groep weer aan het werken is aan een reünie.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Videos