Marco Borsato brengt ‘Thuis Clubtour’ naar Koninklijk Theater Carré

Geschreven door op 30 augustus 2018 om 15:16
Marco Borsato - Foto: Nathalie Thielen - Bron: Wikimedia Commons

Marco Borsato heeft twee shows aan zijn ‘Thuis Clubtour’ toegevoegd! De iconische zanger staat in november en december in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

UPDATE 30-8: Marco Borsato heeft een vijfde show in het Koninklijk Theater Carré aangekondigd! De zanger betreedt ook op 5 december het podium van het Amsterdamse theater. De volledige opbrengst van de show gaat naar War Child.


UPDATE 9-3: Marco Borsato heeft nog twee shows in Carré toegevoegd. Fans kunnen ook op 29 november en 2 december in het Amsterdamse theater terecht.

Marco Borsato tweemaal naar Carré

Goed nieuws voor fans van Marco Borsato! De populaire Nederlandse zanger heeft twee grote shows aan zijn succesvolle Thuis Clubtour geplakt. Vrijwel alle shows die Marco in 2017 al aankondigde zijn inmiddels uitverkocht, maar liefhebbers krijgen twee nieuwe kansen!

De 51-jarige zanger komt aankomende winter tweemaal naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De eerste show staat op 27 november gepland. Het tweede concert, een matinee show, vindt op 1 december plaats.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere shows gaan op vrijdag 9 maart in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Thuis’

De nieuwe clubtour van Marco staat natuurlijk geheel in het teken van zijn nieuwe plaat ‘Thuis’, die in november 2017 verscheen. Ter viering van de release kondigde de zanger eind 2017 al een flinke lading tourdata aan, met shows in onder meer Utrecht, Eindhoven, Groningen en Tilburg.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.