One Direction doet mee aan kerstsingle voor goede doel

Geschreven door op 7 november 2014 om 15:10
One Direction - Fotocredits: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De boys van One Direction doen mee op een kerstliedje. Het gaat om een nieuwe versie van de Band Aid-single Do They Know It’s Christmas. 

Ongeveer dertig jaar geleden werd de eerste versie van het liedje gemaakt. Toen ook door beroemde artiesten als Bono (U2), George Michael en Phil Collins. Het doel van het liedje was om geld in te zamelen voor grote problemen in Afrika.

Het is natuurlijk niet zo gek dat One Direction aan de vierde versie van single meedoet. Ze zijn natuurlijk niet voor niets de populairste boyband van het moment. Het geld dat met de single verdiend gaat worden, wordt gebruikt om om de ziekte ebola in Afrika te bestrijden. Volgens de Britse krant The Sun zijn de jongens heel enthousiast om zoiets voor het goede doel te mogen doen.

One Direction

One Direction concert

Dat de boys van 1D ook nog geld willen inzamelen voor het goede doel maakt ze natuurlijk alleen maar leuker. Daarom wil je vast hun aankomende concert in België niet missen. Kaarten voor het concert kan je nog kopen via deze website. En vergeet dan ook niet meteen om het fantastische nieuwe album Four van One Direction te bestellen. Dan kan je tijdens het concert tenminste elk nummer meezingen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws