One Direction-fans willen knipbeurt Harry

Geschreven door op 5 november 2014 om 11:26
One Direction - Fotocredits: Luisgavilan - (Flickr - CC BY-NC-ND 2.0)

One Direction-fans proberen ervoor te zorgen dat Harry (Styles) zijn haar knipt. Volgens Liam (Payne) zijn namelijk niet alle fans blij met Harry’s ietwat vrouwelijke haardos.

De 20-jarige Harry staat bekend om zijn lange, krullende lokken. De vraag is of hij zich door de 1D-fans over laat halen. Liam: “Op een dag had iemand supergrote scharen gemaakt met een poster waarop stond: ‘Harry, knip je haar!’.”

Maar Harry zelf zegt dat hij zich niet aangevallen voelt door de fans. Hij vindt het juist wel grappig. Volgens hem zijn het de meest persoonlijke borden waar hij de humor wel van in ziet. “De ruwe boodschappen zijn vaak het grappigst. Zoals ‘Jullie zijn slecht, ik ben hier voor de drummer’ of ‘Ik dacht dat dit een AC/DC-concert was’.”

Harry’s mooie lokken in België

Stiekem vinden we de lange haren van Harry natuurlijk supermooi. Daarom willen we het One Direction-concert in België absoluut niet missen. Heb jij nog geen tickets voor 1D? Neem dan een kijkje bij deze site, waar je nog steeds kaarten kunt bestellen voor het concert in het Boudewijnstadion in Brussel. Als échte fan wil jij  toch geen enkel 1D-concert aan je voorbij laten gaan?

One Direction

 

One Direction’s succes

One Direction kwam bij elkaar tijdens de audities van X-Factor in Engeland en veroverde snel onze harten. Inmiddels zijn de boys hard aan het werk aan een nieuw album, Four. Ze zeggen dat het heel anders gaat worden dan de vorige albums, maar wel véél beter. Dat fantastische nieuwe album kun je hier alvast vooruit bestellen. Met het album als eerste in huis kun je natuurlijk lekker tegen je vriendinnen opscheppen!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws