Sam Smith gestrikt voor themasong nieuwe James Bond-film

Geschreven door op 4 november 2014 om 12:28

Sam Smith is aangewezen om het themanummer van de nieuwe James Bond-film te componeren. Dat schreef NU.nl vanochtend. 

Naar verluidt zou de Britse zanger, die de laatste tijd door enkele hits, waaonder Stay With Me, zeer bekend werd, al begonnen zijn aan de muzikale werkzaamheden. Daarmee zou hij een andere kandidaat voor de titelsong, Lana Del Rey, achter zich hebben gelaten. Eerder berichten gaven aan dat zij wellicht de titelsong mocht gaan maken. De nieuwste berichten over Sam Smith’s deelname aan de ‘competitie’ lijken dat eerdere nieuws echter te ontkrachten.

Desondanks wil een woordvoerder van Sam Smith het nieuws bevestigen noch ontkennen. Vorig jaar maakte Adele het themanummer voor de laatste James Bond-film, Skyfall. De nieuwe film zou volgend jaar november uit moeten komen.

YouTube player

Sam Smith

Sam Smith

Samuel Frederick Smith, de Britse singer-songwriter die beter bekend staat als Sam Smith, is inmiddels allang geen onbekende meer. In 2012 vergaarde hij al een aanzienlijke hoeveelheid bekendheid met het nummer Latch, in samenwerking met Disclosure. Een jaar later brak hij door in Nederland met een vierde plek in de top 40 met La La La.

Maar zijn bekendste nummer tot op heden moet toch wel Stay With Me zijn, die bij veel radiostations nog altijd een vaste plek in de playlist heeft.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Sam Smith Nieuws